miercuri, 12 aprilie 2017

Aceste 16 picturi hiperrealiste te vor face să te îndoiești de realitate - Incredibilia.ro

Aceste 16 picturi hiperrealiste te vor face să te îndoiești de realitate - Incredibilia.ro



Aceste 16 picturi hiperrealiste te vor face să te îndoiești de realitate

Unii artiști au talente care depășesc orice barieră și merg mult dincolo de ceea ce noi, oamenii de rând, percem a fi limite. Indiferent că folosesc vopsele acrilice, cărbune, pixuri cu bilă sau simple creioane, ei reușesc să creeze imagini care nu pot fi deosebite de fotografii. Cu incredibilă măiestrie, acești artiști reușesc să creeze ceva mult mai impresionant decât simple fotocopii. Aceste picturi hiperrealiste sunt ferestre către lumi alternative, modelate după viziuni unice. În acest articol vă prezentăm 16 astfel de opere de artă. Nivelul detaliilor este fără pereche, iar efectul pentru noi, privitorii, este absolut spectaculos.

Picturi hiperrealiste de Diego Fazio

picturi hiperrealiste
Sursa: faredelbene
Diego Fazio lucrează ca o imprimantă cu cerneală: începe să lucreze dintr-o margine de pagină și se mișcă apoi pe toată suprafața hârtiei. Lucrează în creion și are nevoie de aproximativ 200 de ore de muncă pentru a termina o lucrare.

Picturi hiperrealiste de Omar Ortiz

picturi hiperrealiste
Sursa: Pinterest
Talentul lui Omar Ortiz de a reprezenta jocurile subtile de lumini, umbre și culori este atât de ieșit din comun, încât stilul său a devenit o marcă de sine stătătoare. Omar Ortiz are un talent înnăscut de a reproduce la perfecție orice linie și cută a corpului uman.

Picturi hiperrealiste de Gregory Thielker

picturi hiperrealiste
Gregory Thielker dă naștere imaginilor sale „ploioase” în acuarele și vopsele în ulei întinse cu pumnul. În fața picturilor sale ești transpus într-o mașină care se mișcă într-o zi umedă și ploioasă.

Picturi hiperrealiste de Ruth Tyson

picturi hiperrealiste
Sursa: deviantart
Artista britanică Ruth Tyson nu are niciun fel de pregătire artistică, dar are un talent absolut unic la realizarea de picture realiste. Ea folosește un amestec de grafit, acuarele și, din când în când, vopsea.


Picturi hiperrealiste de Roberto Bernardi

picturi hiperrealiste
Sursa: science-fun.ru
Este greu de crezut că operele lui Roberto Bernardi nu sunt făcute cu o cameră foto. Prin nivelul de claritate și atenție la detalii, aceste imagini sunt impresionante.

Picturi hiperrealiste de Robin Eley
picturi hiperrealiste

Artistul britanic Robin Eley creează picturi realiste la scară mare. Adeseori maschează nuditatea modelelor sale desenând o folie de plastic, iar efectul este deosebit.

Picturi hiperrealiste de Gottfried Helnwein

picturi hiperrealiste
Sursa: thetoc
Gottfried Helnwein folosește predominant acuarele în operele sale. Talentul său pare că nu cunoaște limite – Helnwein este pictor, fotograf, sculptor și desenator.

Vincent Fantauzzo

picturi hiperrealiste
Sursa: kartinca.ru
Lucrările celebreului artist australian Vincent Fantauzzo sunt cunoscut în toată lumea. Portretul lui Heath Ledger a fost făcut cu doar câteva săptămâni înainte de moartea actorului.


Picturi hiperrealiste de Kamalky Laureano

Kamalky Laureano este un talentat artist dominican. El folosește o tehnică de pictură cu vopsele acrilice pe pânză. Pentru Laureano, o pictură nu este doar o copie a unei fotografii, ci o reflexie a vieții.

Picturi hiperrealiste de Paul Cadden

picturi hiperrealiste
Sursa: mdig
Paul Cadden lucrează în grafit. Se pare că este mai mult decât suficient pentru a da precizie tuturor emoțiilor și ridurilor de pe fața unui om.

Picturi hiperrealiste de Matthew Cornell

În operele lui Cornell nu veți găsi oameni, pentru că artistul reflectă o lume în care natura este stăpâna absolută.

Picturi hiperrealiste de Thomas Arvid

Nici Thomas Arvid nu are vreo pregătire artistică. El și-a desăvârșit talentul exersând singur asupra unui subiect pe care îl găsește fascinant: lumea vinului. Așa a luat naștere seria sa de picturi cu sticle, dopuri de plută, tirbușoane și pahare înd detalii hiperrealiste și uluitoare.


Picturi hiperrealiste de Bryan Drury

picturi hiperrealiste
Sursa: mdig
Artistul american Bryan Drury a absolvit cursurile Academiei Americane de Arte în 2007, iar de atunci a creat o multitudine de imagini hiperrealiste. Drury se concentrează asupra pielii umane și de multe ori reușește să redea acele părți ale caracterului pe care oamenii încearcă să le ascundă.

Picturi hiperrealiste de Yigal Ozeri

picturi hiperrealiste
Sursa: yandex
Yigal Ozeri are un talent incredibil de a surprinde jocul de lumini și umbre pe obiectele și ființele din operele sale,reușind cu măiestrie să lase de fiecare dată privitorului impresia că se află în fața unei fotografii.

Picturi hiperrealiste de Taner Ceylan

picturi hiperrealiste
Sursa: Pinterest
Precum mulți alți artiști deja menționați, celebrul rafician turc Taner Ceylan este și el un maestru al stilului hiperrealist. El s-a specializat în realizarea de repoduceri de fotografii și folosește, cu prepoderență, vopseaua acrilică.

Picturi hiperrealiste de Andrew Talbot

picturi hiperrealiste
Sursa: A. Talbot
Faimos artist britanic Andrew Talbot este o stea în lumea artei încă din anul 2002. Realismul ieșit din comun și cculorile vibrante pe care le folosește fac ca operele sale să fie unele dintre cele mai cunoscute din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu